Malin driver sin livsstilsblogg på Sveriges ledande plattform för inredning, Elle Decoration.
Där delar Malin med sig av det som inspirerar henne och hennes läsare; vacker inredning, mode, trädgårdsprojekt, resor och en hållbar livsstil med tips, recept och idéer. Utöver sina personliga inlägg skapar Malin sponsrade inlägg tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Hon samarbetar med företag som har relevans för bloggen och som delar hennes filosofi kring hållbarhet.
De sponsrade inläggen som Malin producerar är inspirerande, innehållsrika och med en estetisk kvalité som ger ett mervärde till läsarna. Malin är alltid transparent och öppen med sponsrade inlägg enligt lag.

Till bloggen på Elle Decoration.

Klimatkampen- Kung Markatta

Tjejmiddag med Eva Solo

Kvadratsmart förvaring – Ikano Bostad

Hur skapar man ett Boudoirbadrum – Qvesarums Byggnadsvård

Roman Holiday – G Rough Hotel

Perivolas – en hoteldröm