24 timmar Stockholm

_MG_5946_Snapseed

Lämnade ett soligt Malmö igår morse.

_MG_5938_Snapseed

Syrran hade bokat biljett på Snälltåget. Jag blev väldigt förvånad, trodde inte de fanns kvar! Vi tuffade fram i lagom fart, det gnisslade och svängde, men jag njöt av mitt fina ressällskap! Linda hade två kassar fullproppade med läcker mat från Raw food house. Vi hade det så mysigt i vår lilla kupé och de 5 timmarna och 10 minuterna susade förbi.

_MG_6036_Snapseed

När vi kom upp till Stockholm checkade vi in på Hotell With Urban Deli. Tog en drink i baren och begav oss sen till pris-utdelningen av Publishing Priset där Rå Mat var nominerad. Tyvärr blev det inget pris men vi kände oss ändå som vinnare och vi drog vidare till Taverna Brillo för att fira med tryffel-pizza & vin!

_MG_6145_Snapseed

Vaknade och kände mig utvilad, jag sov som en baby i mitt mörka rum med de sköna sängarna! Njöt av en lång frukost. Hotellet hade en fantastisk frukostbuffet, goda rawfood-puddingar och fräscha smoothies, precis i min smak!

Desktop5

Han med en runda till Fotografiska, missa inte den underbara utställningen av Anton Corbijn som visas till och med den 4e December.

_MG_5940 (2)_Snapseed

Tack Stockholm för ett trevligt dygn, nu tuffar jag söder ut!

 serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.