De små detaljerna


Badrummet är kanske rummet som får minst kärlek och uppmärksamhet i våra hem, det ska vara funktionellt och glöms oftast bort. Jag älskar att ge lite extra kärlek och det kan vara de enklaste sakerna som kan sätta guldkant på badrummet. Att ta in en oväntad möbel eller spegel som inte hör hemma i badrumsmiljö mjukar upp fint och skapar spänning.

Ett gäng torra kvistar från naturen.

Jag är väldigt svag för gamla sköra nattlinnen och använder dom gärna som gardiner i badrummet, älskar när solen skiner in genom den gamla spetsen. Vackrare gardiner och nattlinne-förvaring kan man inte få!

Jag älskar smycken och när dom inte används så får dom gärna hänga framme.

Lite konst även här, varför inte?

En strimma ljus, en skör torkad blomma ett solblekt nattlinne. Det kan vara det lilla som sätter guldkant på tillvaron.

3 kommentarer

  1. Hej

    Ett bra tips till folk som inte har fönster i badrummet är att låta växter turas om om att vara därinne. Jag har två likadana växter som får bo varannan vecka i vardagsrummet vs badrummet. Såå stor skillnad mot den växtlösa versionen av mitt trista badrum och det utan att växten dör. Vet att vissa växter är känsliga för att flytta runt men för nig har det funkat superbra med både hoya/porslinsblomma och ampellilja tex

  2. click here to investigate

    I simply want to tell you that I am just beginner to weblog and really savored this web site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely have remarkable article content. Kudos for sharing with us your website page.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.