#diyhelgbuketten

Desktop5

Fredagar är heliga i vår familj, mycket viktigare än både Lördag och Söndag tillsammans! Då är det mys, barnen får bestämma mat och det blir allt som oftast pizza. Jag brukar fixa i ordning hemma och försöker plocka eller köpa med mig färska blommor, för det finns inget finare än en rejäl bukett blommor i en snygg vas. På tal om vasar står den bulliga glasvasen Dagg från Svenskt tenn fortfarande högt upp på min önskelista. Känns dock galet att lägga 2400 kronor för en vas..

IMG_9075_Snapseed

Denna fina vasen fyndade jag på Lions för 5 kronor! Vasen kanske till och med är snyggare än Dagg vasen, vad säger ni? Sen är det ju bara jag som har en likadan. Gillar bäst att leta upp udda saker, hurra för Lions!

Blir alltid lika inspirerad av Johanna och hennes buketter. Ser en viss likhet mellan våra buketter denna veckan, även jag älskar Eukalyptus och Hortensia! Nu har jag inte bundit denna härliga bukett själv utan det är de duktiga tjejerna på Bara Blommor som får ta åt sig äran. Känns extra bra i magen att blommorna är närproducerade och ekologiskt framodlade.

Helgbuketten är något riktigt fint som bör delas med andra, jag hänger på Johannas trevliga initiativ och postar bilden på instagram under #diyhelgbuketten, gör det du med vetja!

Fin helg nu!

serialsue-trial-1.regular-1

Posted in DIY

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.