Dova pasteller och ohämmad växtlighet

Nu ska jag dela med mig av mitt bästa inrednings knep så håll i er!! Städa, rensa, släng och sortera, det gör susen i alla hem. Och det är just det jag har ägnat de sista 4 dagarna av min semester, att rensa och omorganisera. Nu är det fint och rent i både skafferiet, mitt stora köksskåp, alla “alltiallolådor”, garderober och i mitt kontor! Alla saker som inte används ska bort så det kan ge plats åt allt jag gillar och faktiskt använder!  Det är galet vad man samlar på sig, desto mer plats desto mer junk. När jag ändå håller på flyttar jag om lite möbler för att få ny energi i rummen. Den rosa fina fåtöljen fick flytta in på kontoret, älskar det mörka golvet i kontrast till den rosa pudriga pastellen.

Det damp ner ett finfint pressutskick från Sandberg här om dagen. Både vackert och gott…. Min favorit är tapeten Malin, den åkte upp på väggen direkt!

“I vår oas står tiden stilla en stund. En fristad där du har tid att landa visuellt och själsligt och hämta kraft. Omgiven av dova pasteller, ohämmad växtlighet, mörka midnattstoner och oregelbundna penseldrag. Varsamt inramat av mjuka kulörer och blodfläderns organiska bladverk. Oas är djup och levande, mjuk och innerlig, vild och vacker.
Precis som livet själv.”

Nu ska jag ge mig på pyssel-skåpet och kanske kommer jag även hinna måla ytterdörren?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.