Faded passion


Det finns väl inget som förändrar ett rum så mycket som lite nya härliga tapeter. Jag har varit förälskad i Faded Passion länge och jag har haft två rullar liggandes här hemma sen i höstas. Jag har lovat Cleo en makeover av hennes rum, hon ska få en ny stor säng, mycket gamla leksaker har lämnats på myrorna och vi har sålt en del möbler. Nu är det bara hennes söta garderob som fortfarande är till salu, så om någon är sugen finns den kvar. Det finns bilder av garderoben på min instagram.

När vi nu ändå ska tapetsera om varför inte klä om lite möbler också. Det blir grön sammet men vilken nyans är finast, den ljusa eller den mörka?? Nu ska jag ringa min kära far och be lite snällt om han kan komma och hjälpa mig att tapetsera!

 

6 kommentarer

 1. Natascha Falkensparr

  det var ingen lätt nöt att knäcka…jag är ju lite tokig i mörka färger men ärligt så hade både ljust och mörkt passat, men vilken färg funderar du på när det gäller gardiner??
  Tapeten är helt underbar<3 har själv en storblommig i mitt vardagsrum. Oavsett så blir rummet helt underbart fint. Lyckans Cleo. Kram Natascha

 2. Malin

  Kanske kan man använda sig av båda som du säger..
  Jag hoppar gardiner men har ett par möbler och en sänggavel som ska kläs.
  Tar nog båda, tack för tipset!
  Kram Malin

 3. hop over to these guys

  I just want to mention I am beginner to weblog and seriously savored this web blog. Likely I’m going to bookmark your blog . You amazingly come with remarkable posts. Kudos for sharing your web page.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.