Höstljuset


Det har legat en tjock tung dimma över Skåne hela helgen. Lite duggregn men ganska milt, inget väder man vill gå ut i precis. Dessa dagar sätter jag på dubbla raggsockor och kryper helst upp i soffan med en rykande kopp te. Dessa bilderna knäppte jag av förra veckan då höstsolen kikade in genom mina smutsiga fönster, tänkte de kanske kan pigga upp lite!


På soffbordet ligger lite alster från veckan. Cleos kompis har varit i Athen under höstlovet. Man kan klart se vart influenserna från det onda ögat Baskania kommer, tänk vad berikande det är att resa och möta nya kulturer. Mina manna-askar är nu i jorden, var lite rädd att jag inte skulle hinna plantera dom innan frosten kom men nu står dom där på rad, stolta om än lite skrala.

Min favorithörna just nu. Jag är så glad för mina soffor från Layered och kolla in min nya lampskärm.

Det är en gammal hönsbur från Asien. Jag har sett liknande korgar både i Indonesien och Filippinerna, visst är den läcker? Jag tänker sätta fast ett tyg inuti så man slipper se ljuskällorna. Det får bli ett litet projekt i veckan minsann.

Jag hoppas på att solen kikar fram i veckan och ger mig lite extra energi så jag kan fortsätta med min trädgård. Jag bestämde mig för att dra upp en del av gräsmattan men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska sätta för någonting. Tänkte ta en runda på de lokala plantskolorna och se om jag kan hitta lite fina perenner innan dom stänger för säsongen. Som sagt får ser om energin infinner sig!
Ha en trevlig start på den nya veckan!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.