Lyckan på en stjälk

Jepp, här har ni mig. Jag binder upp, stöttar, jagar sniglar och vattnar flitigt. Jag har fått många frågor om vilken gödning jag använder och jag har kört en kombination. En del hönsgödsel, nässelvatten och nu blir det mest guldvatten. Jag tror på kombinationen och att alternera lite.

Visst börjar gödning och flitigt vattnande att ge resultat. Jag har planterat alla mina kära små dahlior i stora krukor och jag märker redan att desto större kruka desto fler blommor. Något att tänka på tills nästa år. Jag hade några små fina krukor som jag chansade på men ser att det inte har blivit samma tillväxt där. Funderar på att gräva ner dom i en rabatt och se om dom kan kommer att hinna att växa till sig.Att tillbringa tid i trädgården nu när allt står i blom är så helande. Att allt hårt jobb som man lagt ner under våren äntligen ger belöning. Jag känner mig rik när jag kan gå ut och plocka mig en egenodlad bukett från min egen trädgård och det fina är att Dahlior är perfekta snittblommor, dom står fint jätte länge. Nästa år satsar jag på att anlägga en megarabatt för just dessa darlings!

7 kommentarer

 1. info@themalinpersson.com

  Hej Chatrine!
  Den kommer från Hanna Wendelbo och Provrummet.se, visst är den fin!
  Kram Malin

 2. Yong Bureau

  Your style is so unique compared to many other people. Thank you for publishing when you have the opportunity,Guess I will just make this bookmarked.2

 3. pop over to these guys

  I simply want to say I am new to weblog and actually savored your web page. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You absolutely have excellent articles and reviews. Many thanks for sharing with us your web site.

 4. e entertainment

  I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site 🙂

 5. web page design

  Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.