Måndagstips


Helgen var helt fantastisk, jag var barnfri och solen sken. Jag passade på att ta en lunch med en vän på AB Småland sen körde jag hem till min syster och hängde med henne på lördagskvällen. Igår bjöd mina föräldrar på söndagsmiddag ute i deras torp på Österlen, vi hade det hur mysigt som helst! I morse vaknade jag super tidigt, bra med jetlag då man kommer upp tidigt på morgonen…
Jag har lämnat in min kamera på lagning så jag tänkte dela med mig av lite fint som jag snubblat över. Ni har väl inte missat att Kristin och Mir är i LA? Kika in och läs söndagsintervjun om Sofia Draco.

Johanna har varit i Köpenhamn och bott på Nobis som ser hur fint ut som helst, måste boka in en natt där nu i vår!
Inne hos Inredningshjälpen kan du läsa om Ikeas vårnyheter. Mig föll kollektionen Hjärtelig i smaken då den har fokus på antistress, hållbara material, yoga och välbefinnande.

Känner att jag måste prova denna värmande soppan ikväll, en perfekt måndagssoppa! Inne hos Beth på Lokal Milk blir jag alltid inspirerad till tusan.

Sitter och funderar på sommarsemester i södra europa och då snubblar jag över denna magiska lägenhet via Babes in Boyland. Precis i min smak!

Nu, vidare till min måndagslista… Hoppas ni får en bra start på veckan!

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.