Myset

I samarbete med Provence Heaters & Gasoltuben.se

Oktober är här och både tjocktröjan, filtarna och fårfällarna har åkt fram. Det är nu höst-myset sätter igång på riktigt i trädgården. Idag ska jag gräva upp dahlior för vinterförvaring och jag är igång och anlägger en ny perenn-rabatt. Igår eftermiddag passade jag på att ta hand om trädgårdens alla äpple, satt igång min nya kamin och kurade upp mig bland filtar och fällar och skalade ett par kilo som blev till äppelmos.

Tänk att en så simpel sak som att skala äpple blir så mycket härligare bara för att man är utomhus!

Jag är så glad för min lilla gjutjärnskamin Provence som förlänger kvällarna här ute på terassen.

Gillar att kaminen har små hjul så man kan enkelt kan flytta runt den. Med sina synliga lågor och eleganta utseende så smälter den fint in och jag tycker att just denna färgen Honey Glow Brown är extra tjusig.

Gillar att kaminen är godkänd för inomhusbruk så när vintern kommer ska jag ta in den i vårt bibliotek för att förhöja mysfaktorn där inne också! Att kura upp framför en kamin med filt, bok och varm soppa är nog en av de mysigaste sakerna jag vet. Så hörde du det oktober, blåst och höstrusk, jag är redo för er nu!

2 kommentarer

 1. Anna

  Hej Malin, först, tack för att du tar dig tid att blogga och lägga kraft att skapa en vilsam liten oas på nätet! Tycker så mycket om dina bilder och stämningen du förmedlar. En liten undring eller kanske önskan, skulle det gå att göra så att kommentarerna på inläggen döljs och att man istället måste klicka för att läsa dem? Eller om det är så att du har nuvarande upplägg av en anledning (jag tänker t.ex. att kommentarer, om de inte är för många, kan vara ett komplement till inlägget), att de modereras på något sätt? Många av dem känns som märkliga spaminlägg. Jag kan i och för sig tycka att något som skaver kan addera på en blogg, men mer i form av en glimt av vardagsrealism eller så. Vänliga hälsningar från ett höstregningt Stockholm.

 2. info@themalinpersson.com

  Hej Anna!

  Tack för din input. Jag har haft problem med spamkommentarer som du ser…
  Har nu satt in ett filter och kommer även att moderera kommentarerna som kommer in.
  Det kommer bli bättre! Tack för din tålmodighet;)

  Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.