Sjung ditt liv

Jag fick en väldigt fin present när jag fyllde år…

Jag fick den stora boken med Håkan Hellström, Sjung ditt liv med alla låttexter inklusive dem från höstens nya album. Håkan är min svenska favorit artist, älskar hans originella och trallvänliga texter.
Boken har också massvis av fina bilder från konserterna på Ullevi och i New York. Gillar de grafiska tilläggen som konstnären Carl Johan De Geer gjort med bilderna, illustrerar Håkans texter på ett magiskt sätt.

Med över 90 låtar att öva in har jag en anledning att ta fram gitarren igen..

Det finns nog inget som får mig att slappna av och stressa ner så mycket som att sitta i trädgården och knäppa på gitarrsträngarna som gör vacker musik. Det är både renande och avkopplande!

Ni har väl inte missat att Håkan kommer till Malmö i sommar, det finns få biljetter kvar så skynda så ses vi där den 22a Juli!

Ha en härlig helg nu.