Pastel Crush


Jag är så himla glad för tavlan jag fyndade för 40 kronor förra veckan och kolla hur tjusigt buketten jag fick i fredags matchar färgerna i tavlan, vilken fullträff!


Denna måndagen startade med ett yogapass för att sen skynda till Raw Food Houses nya lokal som jag håller på att renovera och inreda här i Malmö. Det är ett kreativt space som kommer bli hur fint som helst, ska bara få 100 m2 betongväggar snyggt nedslipade.. Våren är alltid som allra mest hektisk för mig, uppdrag som är för roliga att tacka nej till kommer både från höger och vänster. Planering inför Trädgårdstider 2020 varvat med lite tapet-research, dessa fina kommer ifrån Emma Von Brumssens och Daniel Långelids kollektion för Ulricehamns Tapet Fabrik. Alla vackra på sitt sätt, väldigt svårt att välja bara en..

Trycker i mig ett par apelsiner till och fortsätter att bocka av min “att göra lista”. Är ute efter en nätt fin soffgrupp i rotting, gärna vintage. Om någon har koll på vart jag kan hitta det skicka gärna ett DM på Instagram. Ha en fin eftermiddag nu.

 
 
 
 
 

6 kommentarer

  1. Gunilla Johansson

    Ja, vilken fullträff! Underbara blommor i både tavlan och i buketten! Älskar ditt hem och ditt sätt att inreda, så dina inredningsuppdrag blir säkert bra! Tips på Instagram, vintagafabriken och bodilvintage! Men du känner säkert redan till dem!
    Kram Gunilla
    http://www.nillahalsaharmoni.se

  2. see it here

    I simply want to mention I’m newbie to blogging and site-building and honestly enjoyed your website. Likely I’m planning to bookmark your website . You surely have fabulous writings. Kudos for revealing your website page.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.