Systrarna Perssons skafferi

I drygt ett år har jag och syrran jobbat på vår bok. Den allra första bilden vi tog tidigt i höstas var just på strandnypon. I går kväll var vi tillbaka. Ett år har gått, vi har skrivit, laborerat och fotat tillsammans. Vi haft fantastisk kul på vägen och nu står vi alltså här i solnedgången i stranddynorna igen och plockar nypon.

Under detta året har vi verkligen utmanat varandra genom att byta ut importerad mat och få upp ögonen för vad som växer runt om oss i skog och mark. Vi har laborerat fram både nya recept och kommer även att dela med oss av många gamla favoriter från vår familj.

Jag och syrran vill med vår bok inspirera dig till att bygga ett hållbart skafferi och vi kommer att låta dig kika in i både vårt matskafferi, städskåp och vårt badrumsskåp! Det kom föresten ut en fin artikel i Sydsvenskan idag och plötsligt känns det hela lite mer verkligt. Boken landar alltså i butik i början av November!

Våra korgar är nu åter igen fyllda till bredden av Nypon, cirkeln är sluten och vår bok är snart klar. Längtar att få dela den med er!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.