The queen of fucking everything

Landat hemma efter 4 dagars camping vid Kullen. Det var magiskt, vi hade sån tur med vädret och naturen där är helt underbar, man kan knappt fatta att man fortfarande är i Skåne. Nu sitter jag och går igenom alla fina bilder och skriver lite tips på vad man inte ska missa om man har vägarna förbi Kullen och Arild. Så håll utkik, snart ett guldkorn från Skåne här på bloggen!

Kan ni gissa hur lycklig jag var när jag tog min morgonrunda i trädgården och upptäckte att “the queen of fucking everything” stod i full blom- min Dahlia Cafe au lait!


Och ja, jag har även lyssnat på “The queen of fucking everythings” sommarprat, har du inte hört det så borde du lyssna på det! Jag har nog hört alla Jonas sommarprat genom åren och han lyckas verkligen berätta på ett sätt som berör om och om igen.

Idag blir det att lyssna ikapp några sommarprat som jag missat, käka vinbär till lunch och sen fylla upp vår lilla plungepool för i morgon kommer kidsen hem. Som jag längtat efter dom..

Men nu gäller det att passa på och plocka och vara snabbare än fåglarna. Frysen börjar sakta men säkert blir full med vinbär..

4 kommentarer

  1. health department

    Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such great info being shared freely out there.

  2. philosophy of education

    I think this is one of the most significant info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.