Tid for hage


Det har varit lite tyst här på bloggen. Det har dels varit semestermood med låna varma dagar vid stranden och dels har det varit en hel del jobbuppdrag. Ni som följer mig på Instagram har kanske sett att jag varit i Bergen och spelat in norsk tv.
Jag fick förmånen att komma in som designer och göra om trädgården till detta fantastiska hus. Jag kan tyvärr inte dela några bilder, så det får bli en överraskning till våren 2019 när programmet “Tid for Hage” sänds i norska tv 2. Men jag kan säga att jag är extremt nöjd med resultatet, önskar att det var min egen trädgård!

En kommentar

  1. Anette Lilienström

    Spännande Malin 😃 Jag och Jonas, min sambo, kastar oss över alla trädgårdsprogram vi kommer över 😀 Hoppas vi får tillfälle att se även det trots att det är norsk tv. De har väl också play funktion?
    Läckert hus 😍😍

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.