Trädgårdslördag

IMG_2852_Snapseed

Hoppade i mina favorit arbets-byxor i förmiddags, det var dags.. Det växer så det knakar i trädgården och nu kunde jag liksom inte blunda för de överväxta landen och den svajande långa gräsmattan full a sticksiga tistlar.

IMG_2620_Snapseed

Jag har varit ute och jobbat hela våren i Trädgårstiders trädgård utanför Lund så min lilla täppa här hemma har blivit bortglömd.

IMG_2627_Snapseed

Tur att man har hjälp… Med 100 kronor i betalning, en runda till skate-parken och ett besök på hemmakväll så kom jag nog ganska billigt undan.

IMG_2630_Snapseed

Det var även trädgårdspreimär för våra små lurviga vänner, igår flyttade dom ut till sitt sommar residence. Ingen är gladare än jag!!

Desktop
IMG_2727_Snapseed

Snabb lunch på Terassen i solen, älskar denna våren..

IMG_2843_Snapseed

IMG_2679_Snapseed

Och denna lilla loppan som sprider så mycket glädje och värme! Helgrillad kyckling i ugnen och ett kilo smågodis uppladdat, ska nog bli en fin lördagkväll.

Trevlig helg.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

4 kommentarer

 1. Josefine Lindvall

  Älskar den här tiden. Ljummen vind, lunch under blommande äppleträd. Har kollat trädgårdstider och gillar det så mycket. Speciellt dina saker du gör! Fin kväll på dig;)
  Josefine

 2. Malin

  Våren är speciell!
  Vad kul att du gillar trädgårdstider, koll utkik i kväll, då kör vi vidare;)
  Fortsatt fin dag, Malin

 3. Rania {Rowan Tree}

  Åh är det trädgårdsbyxorna från Håkersgård? Så fina! Är de förstärkta i knäna? Tycker det ser ut så men värt att dubbelkolla. Jag som kryper runt ute och planterar / fotar eller busar med katterna behöver verkligen det!

 4. browse this site

  I simply want to say I am just newbie to weblog and truly enjoyed you’re blog site. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You surely come with superb articles and reviews. Thank you for sharing your blog site.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.