Uppstart av Trädgårdstider


Idag kom äntligen solen fram och det kändes klart och tydligt att det börjar bli vår i luften. Solen sken, fåglarna kvittrade och man riktigt kände hur det spritter ute i naturen.

Idag satt jag igång med planeringen av Trädgårdstider 2019 och det känns så kul! Vi kommer alltså att spela in nu under vår, sommar och höst för att sen sända programmet till våren 2019. För alla er som kommer att sakna oss i rutan så kommer det sändas två “det bästa av Trädgårdstider” som kommer att sändas 15 och 22 maj kl. 20:00 i SVT 1. De senaste säsongerna kommer undertiden läggas ut på SVT Play. Allt för att ni tittare inte ska glömma oss under det här säsongen… Med tanke på årets vår och att det fortfarande är tjäle i marken är jag tacksam för att vi nu har detta upplägget och jag är övertygad om att programmet kommer att bli så mycket bättre nu när vi producerar ett år i förväg.

Med vårsolen som strilade in genom fönstren passade jag på och plöja igenom Spenat i stan, en heltäckande och praktisk handbok som guidar dig som bor i stan med smarta tips om hur du kan odla din egen mat. Hela boken har ett fint hållbarhetsfokus och värnar om naturen och våra resurser. Gillar tanken om att lyckas äta bättre och kunna njuta av egna, nyskördade grönsaker.

Har en del andra böcker som väntar på tur… Mitt trädgårdsår, Dahlior, Odla grönsaker, Den asiatiska köksträdgården och  I trädgårdsmästarens spår. Ja ni hör ju var fokuset ligger just nu, TRÄDGÅRD!

 
 
 

8 kommentarer

 1. Marita

  Ser fram emot nya avsnitt! Den som väntar på nåt gott… 🙂
  En nyfiken fråga: förra året så startade ni en jättestor köksträdgård som skulle visas för Penny Snell. Men när Penny kom så såg man inget av köksträdgården. Vad hände? Frös den bort?

 2. Viktoria

  Åh nej! Jag kommer sakna er i rutan iår. Typiskt, jag har väntat på ett inlägg där du ska skriva om årets säsong och när det börjar. Jaja, den som väntar på något gott..

 3. Malin

  Det kommer två “best of program” i vår men sen kommer en fullladdad säsong med en massa spännande projekt i vår nya trädgård!

 4. Malin

  Det kommer att bli en spännande säsong i vår nya trädgård!
  Vi hade vår trädgårdslands-tävling i programmet innan Penny kom, missade du det?
  Landet var prunkande och superfint.
  Det var väl dock en och annan salladsplanta som frös bort på vårkanten;)

 5. Marita

  Nej, det programmet måste jag ha missat 🙁
  Jag härmade dina klättertorn, fast i mindre skala och lät Rosenbönor klättra på dom. Det blev jättefint! Tack för inspiration!

 6. Malin

  Underbart!
  Alla gamla program kommer att ligga på svtplay så det går bra att se om det man missat!!

 7. Viktoria

  Ja det ska bli så spännande att se hur den ser ut och vad ni kommer hitta på! Har sett era andra säsonger flera gånger om! 🙌🏻

 8. Anders Ljungquist

  Malin, du bör vara noga med hur du hanterar andras material. Det finns något som heter upphovsrättslagen som du möjligen känner till. Din artikel om palettblad är i stora delar rena kopian av Wexthusets artikel, utan att referera till Wexthuset.com. Vi sätter stort värde på att värna om upphovsrätten och jag hoppas att du återkommer till oss kring dina stölder. Vi ser fram emot kompensation och att du tar bort de artiklar där du plagierat snarast. För din information har vi även drivit ärendet vidare. Med vänlig hälsning, Anders Ljungquist, ordförande i Wexthuset/Honey Pot Garden AB

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.