En blomstrande tippi

I går spenderade jag min dag på allra bästa vis nämligen hemma i min trädgård med min fina vän Gaelle och barnen.

Att bara gå hemma i trädgården och pyssla, gräva och plantera med solen värmande på ryggen varvat med en och annan fika på terass-trappen är ljuvligt! Det finns nog inget så får mig att gå ner i varv så mycket som att fixa i trädgården. Jag svepte i hop en super god Chai-latte som svalkade fint i värmen.

Förra veckan sågade jag ner min pilportal som växt sig otroligt hög och detta resulterade i en stor hög med pilslanor. Då jag länge funderat på att bygga några coola växtstöd tänkte jag att jag slår två flugor i en smäll och bygger en kombinerad koja också!

När tippin väl var rest pausade vi med min och Gaelles supergoda “Surfsallad” som består av spenat, vattenmelon, avokado, nektariner, solrosfrön, getost eller vegansk cashew ost med ringlad balsamico-glase och rostade solrosfrön. Detta är en klassiker och smakar alltid bra efter hårt arbete.

Jag tänkte att detta ska få bli platsen där jag planerar alla mina uppdrivna luktärtor.

Funderar också på att sätta en snabbväxande klematis som ska få samsas med luktärtorna. Detta ska få bli sommarens blommigaste koja!

På kvällen invigdes min fantastiska grill för säsongen, idag blev det inte pizza utan grönsaksspett, bakad potatis och tzatziki.

Gissa var kidsen åt sin dessert, i mysigaste kojan så klar. Nu väntar jag med spänning på att se om Luktärtorna och Klematisen kommer att ta sig!

5 kommentarer

 1. Märta

  Hej!
  Har just hittat Trädgårdstider och även din blogg. Härlig inspiration! Har en (väldigt specifik…) fråga om några stolar! Jag såg dig bära på dem i ett program av Trädgårdstider och sedan på en bild från något magasin här på din blogg och tänkte att det kanske var dina egna. De är vita och typ “string”-modell. Så snygga! Får jag fråga vad de kan komma från?

 2. info@themalinpersson.com

  Hej Märta!

  Hahah, de där stolarna köpte jag för 6 år sedan på Myrorna. Tror jag gav en tjuga stycket. Det var innan dessa stolar blev poppis!
  Det är bara att ge sig ut på loppis och leta!
  Lycka till!!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.