Blogg


Systrarna Perssons skafferi

2020-08-01 — Systrarna Persson

I drygt ett år har jag och syrran jobbat på vår bok. Den allra första bilden vi tog tidigt i höstas var just på strandnypon. I går kväll var vi tillbaka. Ett år har gått, vi har skrivit, laborerat och fotat tillsammans. Vi haft fantastisk kul på vägen och nu står vi alltså här i solnedgången i stranddynorna igen och plockar nypon.

Under detta året har vi verkligen utmanat varandra genom att byta ut importerad mat och få upp ögonen för vad som växer runt om oss i skog och mark. Vi har laborerat fram både nya recept och kommer även att dela med oss av många gamla favoriter från vår familj.

Jag och syrran vill med vår bok inspirera dig till att bygga ett hållbart skafferi och vi kommer att låta dig kika in i både vårt matskafferi, städskåp och vårt badrumsskåp! Det kom föresten ut en fin artikel i Sydsvenskan idag och plötsligt känns det hela lite mer verkligt. Boken landar alltså i butik i början av November!

Våra korgar är nu åter igen fyllda till bredden av Nypon, cirkeln är sluten och vår bok är snart klar. Längtar att få dela den med er!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Hej mitt i Juli

2020-07-24 — Trädgård

Här på bloggen har det varit väldigt tyst nu ett tag. Jag har behövt en paus och det har varit skönt att bara kunna njuta av ledighet och sommar tillsammans med barnen. Vi har mest varit hemma, tagit dagen lite som den kommit, fixat i trädgården, grillat och cyklat till havet för att bada. Nu har jag börjat att jobba så smått, jag sitter och planerar de fyra sista avsnitten av Trädgårdstider och även två avsnitt av Tid för hage som jag ska spela in i slutet av augusti. Det är så kul att designa och planlägga trädgårdar efter en enkel breif och några önskemål från ägarna och sen får fria händer att skapa!

Jag älskar denna tiden på sommaren då man liksom riktigt är inne i sommarlunken, man har varvat ner, samlat energi och sakta men säkert börjar det spritta av kreativitet i kroppen igen. Längtan efter att skapa börjar bubbla och det känns liksom ut i fingertopparna! Jag är otroligt lustfylld i mitt arbete och känner jag stress och press försvinner glädjen väldigt snabbt, så nu efter en lång period av vila känner jag mig som mest sugen på att hitta på och skapa!

Nu i slutet av Juli är det även som allra vackrast i trädgården. I varje vrå av huset står det ståtliga buketter och Dahilaplantorna är fulla med blomster och knoppar så det lovas många buketter ännu. Älskar denna tiden på året, lite jobb och mycket blomster och njut.. Hoppas även ni har det fint.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Midsommar på en tallrik

2020-06-17 — Rawfood

Jag svepte ihop det sommrigaste mellanmålet jag kunde komma på. En midsommar inspirerad fruktsallad som inte gick av för hackor. Svenska jordgubbar, vattenmelon, finhackad mynta, en skvätt lime, mitt hemgjorda syrensocker och sist men inte minst sprinklade, sagolikt doftande rosenblad från trädgården.

Att jag sen serverade fruktsalladen på de vackraste tallrikarna jag sett på länge höjde det hela till skyarna, serien “Poppy” pryds av vallmoblommans alla levnadsstadier.
Rosenblad, vallmo och jordgubbar på samma bild, blir väl inte härligare än såhär tänker jag!

Jag vill önskar er en riktigt glad midsommar, hoppas att solen kommer att skina över er och att ni tar hand om varandra. Glöm inte att plocka 7 olika sorters blommor att stoppa under huvudkudden… Kram

En kommentar

 1. Thea reply

  Hej Malin,
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag vill tipsa dig om Tbydem som designar snygga, praktiska och ekologiskt och hållbart producerade kjolar, ”maker skirts”, för både arbete och vardag. Kolla in deras hemsida!
  De har -som många andra hållbara entreprenörer-, sitt säte i Burlington, Vermont, men de har också en liten filial här i Malmö. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

  Vänliga hälsningar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Tid för hage

2020-06-12 — Trädgård

Förra sommaren var jag i Norge och spelade in ett nytt avsnitt av det Norska tv programmet Tid för Hage. Det var en trädgård i Bergen som skulle designas och anläggas och som vanligt hade vi bara 4 dagar på oss att färdigställa. Jag älskar dessa projekt, allt ifrån att komma på idén, skissa, beställa plantor och möbler till att gräva och plantera i trädgården. I denna idylliska trädgård med en magisk utsikt, som för tankarna till medelhavet, kunde det inte går fel. Läget var underbart, trots regnet och temat Medelhavsträdgårdar ligger mig väldigt varmt om hjärtat!

På de två bilderna över kan ni se hur utgångspunkten var för trädgården när jag satt igång att designa för den nya trädgården. Ett stort nyrenoverat sekelskifteshus med en magisk utsikt över en fjord med en nyanlagd gräsmatta. På tomten stod även ett gammalt betongdäck som jag använde som bas för att skapa den nya terassen och några vackra gamla ekar.

Et voila! På den nya terassen satsade jag på stora italienska terrakotta urnor och antika vintunnor, gillar hur färgskalan hänger ihop fint med trä, betong, grönt och terrakotta. Kolla in murgrönan som slingrar sig på de nya takstolarna, den ser ut att ha växt här i flera år. Underbart när man hittar så stora och fina växter så att man kan få ett maffigt resultat direkt!

Ett väl tilltaget utekök murades upp i lecablock och vackra ljusgrå dektonskivor.

Inga medelhavsvibbar utan en vedeldad pizza ugn! Precis en sån här ugn vill jag har i min egen trädgård. Tänk var härligt att kunna baka bröd och pizza ute i trädgården!

Gräsmattan bröts upp och vi anlade en klassik örtträdgård, eller en så kallad Potager som för tankarna till den underara trädgården Villan Dry, där jag hämtat inspiration från. Jag älskar frodiga grönsaksland där blommor och grönsaker bildar ett romantiskt samspel.

Jag ritade upp grafiska exakta gångar och bäddar som skapar symmertri, ordning och harmoni. Vi grävde ner vackra, tjocka grantistenar som rabattkant inne i Potagen. Runt om lät jag gjuta betongstolpar som skapade en fin inramning, efter en del patinering så staketet ut att ha stått här i 100 år. Och det var precis den känslan ville jag komma åt! Romantiskt, blommigt, mixat med bestående material.

De stora skiffer stenarna hittade vi i trädgården och de blev fina nedlagda i gräsmattan.

Vid ingången murade jag upp två stora “Pigne” som är väldigt typiska i södra Italien. Pinjekotten är en viktig symbol för fruktbarhet och odödlighet, tyckte de passade så fint här vid ingången till den spirande Potagen. Singel i gångarna, granit och små boxbomhäckar ramade fint in rabatterna. I rabatterna satte vi en massa vårlökar, planterade mycket olika perenner som höstflocks, riddarsporre, jätte verbena och höst silverax. Stramt formklippta boxbomsklot varvades med lavendel, rosor, örter och ätbart. Jag satte även en ligusterhäck längst fram och tre stora cypresser som gav den ultimata Medelhavskänslan.

Mitt i den centrala rabatten skapade jag “livets fontän”, en lugnt porlande infinity känsla infann sig när vattnen sakta rann ner för den maffiga urnan. Finns det något mer rofyllt är ljudet av porlande vatten? Under urnan grävde vi ner en stor tunna med vattenreserv som pumpade upp vattnet genom urnan. Stiligt resultat efter ett ganska omfattande jobb med att får urnan tät!

För att maxa romantiken fick en staty flytta in mellan en uppstammad hortensia och en väldoftande ros. Mitt emellan de två Silver päronen satte jag en liten stenbänk. Tänk att få sitta här och se på medan blommor slår ut, bina surrar glatt och fjärilar leker i solskenet mellan växterna och samtidigt kunna insupa Bergens kanske flottaste utsikt, känslan är oslagbar! Jag hoppas att familjen kommer att njuta här lika mycket som jag njöt av att anlägga trädgården!

9 kommentarer

  • Sandra reply

   Orka. På riktigt. Efter hela inlägget med en fantastisk förvandling så bara måste man kommentera ett blankt rör 😄 Alltså va fan är det med folk

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Jordförbättra med Biokol

2020-05-27 — Trädgård

I samarbete med Skånefrö

Jag älskar blommor, jag sätter ofta igång och frösår tidigt om våren tills det bli helt fullt på alla mina fönsterbräden runt om i huset. Jag är särskilt svag för maffiga dahlior då dom står i blom hela sommaren och långt in på hösten, sen är dom även fantastiska att använda som snittblommor i buketter.

Här står ett gäng avfärdade plantor som snart är redo för att planteras ut. Det är lite olika sorter, Caribian fantasy, Cafe au lait, Decorative Duett, White Astor, Topmix White, Moonlight Magic och en massa fler som saknar etiketter som kommer att poppa upp i Juni/July som en färggrann överraskning helt enkelt. Jag har fjäskat en hel del med dessa dahlior, allt i från att hitta rätt temperatur på vinterförvaringen av knölarna till att springa ut och in under dagarna och bädda in dom varsamt i fiberdukar om de kalla nätterna. Jag har toppat dom plantor som stuckit på längden och samtidigt tagit sticklingar.

Så nu håller vi tummar och tår för att det inte kommer någon mer frost. Det är trots allt slutet av Maj och det har blivit dags att plantera ut! I år vill jag maxa och ge mina Dahlior de allra bästa förutsättningarna! Desto mer jag lär mig om trädgård desto mer inser jag att det allra, allra viktigaste för att få till din odling av både blommor och grönsaker är jorden. Jag har läst en del om Biokol och har även pratat med trädgårdsvänner som använder det flitigt. Biokol ska vara ett klimatsmart och bra sätt att jordförbättra med. Så när jag fick förfrågan om att köra ett samarbete med Skånefrö och deras biokol tackade jag genast ja!

“Biokol är jordens bästa vän. Ett klimatsmart sätt att förbättra odling i trädgård och grönytor. Pyrolyserat organiskt material stoppas tillbaka i jorden och bidrar med en rad positiva egenskaper. Det ökar markens vätskehållande förmåga och binder näringsämnen så att de inte lakas ur. Man kan alltså minska näringstillförseln, eftersom biokolet binder näringen i jorden och mindre försvinner. Processen blir klimatpositiv då mindre koldioxid släpps ut i atmosfären”.

Detta svarta guld kan kanske få min dahliaodling till oanade höjder i år för Dahlian gillar ju som vi alla vet både mycket näring och vätska.

Med hjälp av biokolen blir markens vätskehållande förmåga bättre och biokolet binder även näringsämnen i jorden. När man mixar upp jorden med biokol får man en bättre och mer porös struktur, med bra vattenhållning och livsutrymme för mikroberna. Dahliorna hålls gröna och friska längre vid torka. Biokolen gör även jorden svartare, vilket är bra för att få ett varmare klimat runt växterna när solen står på.

Jag lägger alltid lekakulor längst ner i krukorna då Dahlian vill står i väl dränerad jord sen mixar jag ny välgödslad planteringsjord med 1-2 delar biokol till ca 10 delar jord.

Är du sugen på att prova använda biokol du också? Då har jag ett litet erbjudande! Med koden Malin10 får du 10% rabatt på biokol (15 liter och 50 liter). Erbjudandet gäller t.o.m. 7 juni. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. 

Har lite att pyssla med idag.. När alla plantorna är i jorden gäller det bara att gödsla och vattna ordentligt och hoppas på en maffig färgglad blomsterprakt!

3 kommentarer

 1. Doris reply

  Åhh så spännande att se resultatet!!! 🙂 Själv har jag vågat mig på att plantera klätterrosor, har inte vågat innan. Fick även en stickling på Honungsros, hoppas att den tar sig 💖

  Trevlig helg
  Doris

 2. Jakob reply

  Hej Malin,

  Hoppas du orkar svara på ytterligare en fråga om din outfit. 🙂
  Jag undrar vad det är för modell på dina kängor från Dr. Martens som du bär i senaste säsongen av trädgårdstider när ni ”bygger en bäck”. Bruna. Räknar till sex hål för snörning. TACK för svar!

  /Jakob

 3. Helena Honti reply

  Hej ligger lite efter med årets säsong av Trädgårdstider. Jag vill be dig om lite mer exakta uppgifter kring stegen och blandningen till trädäcket. Det som senare förvandlades till ett spa.
  Tack på förhand och stort tack till din medverkan i en mycket inspirerande programserie. /Helena

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Det är inte fult..

2020-05-19 — Inspiration

Det skånska landskapet står i gyllene lågor just nu och jag älskar det! När jag kör längst de guldsprakande rapsfälten vevar jag alltid ner alla fönsterrutor på bilen för att få insupa den underbara söta doften som rapsen sprider.

Och det är ju inte bara rapsen som frodas just nu, det är även gult och fint på gräsmattorna inne i våra trädgårdar. Många sliter nu sina hår och försöker att bli kvitt maskrosorna som nu står i full prakt. Men både jag och bina gillar dom och istället för att försöka utrota maskrosorna så plockar jag nu så mycket maskrosor jag bara orkar och låter blommorna torka på ett stort i några dagar. Därefter är det bara att koka upp vatten och tillsätta de torkade maskrosorna till vattnet ca en tesked maskrosor är lagom till en kopp och sen låter jag dem dra i ungefär 10 minuter. Därefter är maskrosteet redo att avnjutas. Visste du att även te på bladen är bra för dig om du har matsmältningsbesvär och är även bra att tvätta irriterad hud med, till exempel akne. Jag ger mina tonårskillar bommullspads som jag doppat i maskroste och det funkar väldigt fint! Jag tar 1 näve färska blad och häller över ca 3 dl kokande vatten. Sen låter jag det dra i ca 5-10 minuter med ett lock över, för att sen sila och njuta av teet.

Sitter och bläddrar i Hilma af Klints vackra bok, älskar de våriga färgerna och är väldigt sugen att gå och se utställningen. Tills museet öppnar igen i Juni får jag nöja mig med att bläddra i boken…

Mina tulpaner står fortfarande ståtliga i trädgården och mallar sig. Snart kommer dom få ge plats åt mina förodlade dahlior som snart ska planteras ut. Hoppas på att frostnätterna är förbi nu, men väntar för säkerhets skull tills nästa vecka för att vara på den säkra sidan…

Det gäller nu att njuta för fullt av allt guld runt om kring oss. Gult, gult, gul är allt annat än fult…

10 kommentarer

 1. Lillemor reply

  Hej Malin! Örter och letar efter ditt örtte som du gjorde i trädgårdstider – det med daggkåpa. Men jag hittar det inte😢 Vad hade du för växter i detta teet?
  Tack påförhand❤️ & Tack för ett underbart program – älskar dina vänner idéer!
  Lillemor

 2. Doris reply

  Hej Malin,
  Både jag och min dotter är stora fan av Trädgårdstider. Snubblade in på din blogg och fastande, vilken underbar blogg, bra tips och fantastiska bilder, ser verkligen fram emot att läsa den 💖😀

 3. Anita Mjelland reply

  Hei!
  Jeg har plener fulle av maskroser, eller løvetann som vi kaller dem i Norge. Det hadde vært fint å bruke dem til noe, utover å glede seg over de fine, gule blomstene og det faktum av brunsnilene elsker å spise dem mer enn blomstene og grønnsakene i hagen.

  Men, jeg forstår ikke oppskriften til teen. I bloggposten står det to ulike. Hvilken stemmer? Eller henviser de til ulike deler av planten?
  1. ca en tesked maskrosor är lagom till en kopp och sen låter jag dem dra i ungefär 10 minuter. Därefter är maskrosteet redo att avnjutas.
  2. Jag tar 1 näve färska blad och häller över ca 3 dl kokande vatten. Sen låter jag det dra i ca 5-10 minuter med ett lock över, för att sen sila och njuta av teet.

  Til 2. Er det maskrosblader (de grønne) du her mener, eller er det kronbladene fra blomstene?

  Takk for vakker blogg og mye god inspirasjon.
  Hilsen fra Anita i Kragerø, Norge

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Anita!

   Det var lite otydligt där i texten. Tack för att du uppmärksammade mig för det!
   Det går alltså både att göra te på blomman och på bladen av maskrosorna;)

   Kram Malin

 4. willy scott reply

  Hej Malin.
  Min fru fyller snart 70. Hon beundrade en blå skjorta som du hade på dig i Trädgårstider. Ser ut att vara Linne. Inte jeansskjortan. Jag misstänkte att det kunde vara NygårdsAnna men hittar inte den där. var har du köpt den är min enkla fråga??
  Hälsningar Willy Scott

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Willy!

   Jackan som jag tror det är din fru gillar kommer från franska Vétra.
   Hoppas du hittar den och att hon blir nöjd;)

   Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Syrénsocker

2020-05-14 — Mat och sött

När syrénen slår ut och bäddar in mitt villakvarter i söt blommig doft är jag som allra lyckligast. Detta är tiden på året som jag gillar bäst. Våren har kommit en bit på vägen, det är lite värme i luften och snart startar det där oändliga sommarlovet. Varje år då den slår ut tänker jag, oj, det var tidigt i år för jag minns tiden från barndomen som riktig sommar. Jag minns att jag brukade plocka en liten bukett och ge till min lågstadielärare Inga-Maj och hon ställde den på sin kateder i en liten plastkopp och där stod den och spred sin underbara doft under de sista dagarna innan det var dags att gå på sommarlov.

För att förlänga denna nostalgiska försmak till sommaren brukar jag passa på att göra ett fint syrénsocker som konserverar sommarlovs pirret långt in på hösten..

Jag använder mig av björksocker, skogens eget socker som också heter Xylitol. Det har mycket lägre Gi värde om man jämför med vanligt socker. Kroppen behöver inte heller insulin för att använda Xylitol. Och det bästa av allt är att det smakar och ser precis likadant ut som vanligt strösocker.

Att göra syrénsocker är väldigt enkelt och jättegott att använda till bakverk och fruktsallader. Det är superenkelt att svepa ihop, bara att plocka syrén blommor, låta dom ligga på en tidning en stund för att alla krypen ska ta sig ur blommorna. Plocka sen av de små blommorna, häll i en glasburk tillsammans med björksockret och varvar blommor och socker för att sen skaka om lite. 

Sockret gör att blommorna håller sig vackra länge, dom blir liksom konserverade. Min syrra kom hem med detta enorma fång så jag passar på att göra en stor sats, och hälla på små fina burkar, perfekt att ge bort som present.

10 kommentarer

 1. Gerd Nord reply

  Hej,
  har en fråga angående en superfin, beige grovstickad tröja du hade på dig i förra veckans program. Kan man hitta beskrivning någonstans?
  Tog kontakt med TV:s kontaktsida men de kunde inte hjälpa mig
  Gerd Nord

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Gerd!

   Jag har tyvärr ingen stickbeskrivning av den och jag har köpt den secondhand. Det är bara att ge sig ut och leta efter något liknande;) Kram

 2. Linda reply

  Hej Malin!
  Du har ett par SÅ snygga bruna boots i de senaste avsnitten, var är de ifrån?? Min svärmor söker med ljus och lykta och bad mig göra research 😉 mvh, Linda Turfors

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej!

   Bootsten kommer ifrån Redwing, vet ej om just denna modellen görs längre…
   Lycka till med reserchen;)

   Kram Malin

 3. Ellinor reply

  Hej Malin,

  Om man använder syrénsocker i bakverk, låter man blommorna vara kvar i sockret så man äter dem med eller plockar man bort dem?

  Tack för en mycket inspirerande blogg! 🙂

  Mvh Ellinor

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej!

   Man kan låta dom ligga kvar men dom blir lite bruna efter ett tag så jag brukar pilla bort dom!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Det blir Hosta till middag

2020-05-11 — Trädgård

Jag har planterat en väldans massa Hostor eller (Funkior som dom också heter) runt om i min trädgård. Det finns jätte många olika sorter i olika färger och nyanser och jag tycker de är så vackra och fyller upp så fint i både perenn-rabatter och i krukor.

Hostorna är inte bara fina dom är även oförskämt goda, visste du det? Nu på vårkanten när dom tittar upp ska man passa på och skära av de första strutliknande små skotten.

Första gången jag åt Hosta var i Japan, jag trodde det var sparris jag åt och det är inte så konstigt att Hostan påminner lite i smaken om sparris då dom faktiskt är besläktade.

Mina lite äldre Hostor är ganska storvuxna och de skickar upp kraftiga skott nu på våren. Jag skördar skotten när de är mellan 10-15 cm höga genom skära av dem längst ner mot marken.

Jag tar bort bort de yttersta små bladen, som kan smaka bittert, och sen steker jag skotten i 3-5 minuter i en riktigt varm panna med olivolja och lite vitlök. Mina etablerade plantor tål att alla skotten skördas vid ett tillfälle per år, så det kan blir ganska stora skördar. Mina små, spröda skott fick toppa min sallad idag, verkligen super smarrigt!

10 kommentarer

  • info@themalinpersson.com reply

   Även jag mumsar på maskrosorna. Skulle kanska vara gott tillsammans med hostorna;)
   Kram Malin

  • info@themalinpersson.com reply

   Har du en etablerad planta så kommer skotten upp igen. Dom tål att skäras ner en gång per säsong;)
   Kram Malin

 1. Siri reply

  Hej Malin, super inspirerande blogg!
  Såg veckans avsnitt av trädgårdstider idag då ni fick tillbaka hälso-provsvar. Dina hade blivit mycket bättre när det kommer till goda bakterier i tarmen.
  Du sa några grejer lite kort i programmet, men har du någonstans lite mer ingående vad du gjorde för förändring för att höja dina värden! Har nämligen samma problem 🙂
  Mvh Siri

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Siri!
   Ja, det konstiga var just att mina värden av probiotika var väldigt låga och i vissa fall saknades.
   För att få upp sina värden gäller det att äta väldigt mycket fiber.
   Läkaren som gjorde min utredning gav mig rådet att äta mycket mer grönskaker. Att försöka äta gröna bananer och kall potatis som tydligen är bra på att mata prebiotikan.
   Även fiberhusk gav han mig som råd att inta varje dag.
   Efter ett par månader med dessa nya matvanor hade jag förbättrat mina värden betydligt mycket.
   Sen äter jag förstås syrade grönsaker och dicker kombucha dagligen för probiotika!
   Det gäller alltså att äta mer grönt och mer fiberrik mat helt enkelt!

 2. Linnea reply

  Hej! Undrar precis som Siri om tips så som kall potatis ang att förbättra sin tarmflora så som ki pratade om i senaste trädgårdstider! 🙂

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Linnea!
   Ja, det konstiga var just att mina värden av probiotika var väldigt låga och i vissa fall saknades.
   För att få upp sina värden gäller det att äta väldigt mycket fiber.
   Läkaren som gjorde min utredning gav mig rådet att äta mycket mer grönskaker. Att försöka äta gröna bananer och kall potatis varje dag som tydligen är bra på att “mata” prebiotikan.
   Även fiberhusk gav han mig som råd att inta varje dag.
   Efter ett par månader med dessa nya matvanor hade jag förbättrat mina värden betydligt mycket.
   Sen äter jag förstås syrade grönsaker och dicker kombucha dagligen för probiotika!
   Det gäller alltså att äta mer grönt och mer fiberrik mat helt enkelt!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Tulpan vila

2020-05-03 — Trädgård

I höstas när jag tog upp alla mina dahlior som stått i mina vintunnor och kärl runt om i trädgården så passade jag på att peta ner lite tulpanlökar i tunnorna. Jag bäddade in tunnorna i höstlöv och glömde sen bort att jag planerat lökarna. Nu för ett par veckar sedan när jag städade i trädgården kom de upp som en fin liten överraskning!

Fler än jag som njuter…

Nu är tulpanerna som allra vackrast. Den rosa lite bulliga är en Foxtrot. De laxrosa överst är Salmon Prince.

Denna ståtliga vita skönheten är en WhiteTriumphator, visst är den fin?

Passar på att njuta lite extra av söndagslugnet då jag har jobbat praktiskt taget hela helgen. Det har varit förberedelser för Trädgårdstiders inspelning nästa vecka, jag har varit med på en livesändning på Italienska Rai 2 och i eftermiddag har jag en intervju för Plaza Magazine, livet som frilansare.. Det gäller att varva uppdragen med vila och återhämtning. Så nu tänker jag lägga mig här i solen omgiven av alla vackra tulpaner och plöja igenom Klimat asken -Stora förändringar i ett litet format. Låter precis lagom för mig denna söndag.

Hoppas ni har en fin söndag och att ni tar hand om varandra.

4 kommentarer

 1. Christer Hallgren reply

  Malin i tv ha du inte förstått att hammaren har ett skaft som än håller i längst bak

 2. Fanny Ståhl reply

  Så vackert! Vi flyttade in i ett nytt hus i julas så hann aldrig sätta några lökar, men planerar att göra det i höst. Blir ju så fint sen på våren.

  • info@themalinpersson.com reply

   Väldigt fin present att se fram emot på våren.
   Det gäller bara att se till att får ner lökara i märken på hösten;)
   Lycka till!
   Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.