Blogg


Jordförbättra med Biokol

2020-05-27 — Trädgård

I samarbete med Skånefrö

Jag älskar blommor, jag sätter ofta igång och frösår tidigt om våren tills det bli helt fullt på alla mina fönsterbräden runt om i huset. Jag är särskilt svag för maffiga dahlior då dom står i blom hela sommaren och långt in på hösten, sen är dom även fantastiska att använda som snittblommor i buketter.

Här står ett gäng avfärdade plantor som snart är redo för att planteras ut. Det är lite olika sorter, Caribian fantasy, Cafe au lait, Decorative Duett, White Astor, Topmix White, Moonlight Magic och en massa fler som saknar etiketter som kommer att poppa upp i Juni/July som en färggrann överraskning helt enkelt. Jag har fjäskat en hel del med dessa dahlior, allt i från att hitta rätt temperatur på vinterförvaringen av knölarna till att springa ut och in under dagarna och bädda in dom varsamt i fiberdukar om de kalla nätterna. Jag har toppat dom plantor som stuckit på längden och samtidigt tagit sticklingar.

Så nu håller vi tummar och tår för att det inte kommer någon mer frost. Det är trots allt slutet av Maj och det har blivit dags att plantera ut! I år vill jag maxa och ge mina Dahlior de allra bästa förutsättningarna! Desto mer jag lär mig om trädgård desto mer inser jag att det allra, allra viktigaste för att få till din odling av både blommor och grönsaker är jorden. Jag har läst en del om Biokol och har även pratat med trädgårdsvänner som använder det flitigt. Biokol ska vara ett klimatsmart och bra sätt att jordförbättra med. Så när jag fick förfrågan om att köra ett samarbete med Skånefrö och deras biokol tackade jag genast ja!

“Biokol är jordens bästa vän. Ett klimatsmart sätt att förbättra odling i trädgård och grönytor. Pyrolyserat organiskt material stoppas tillbaka i jorden och bidrar med en rad positiva egenskaper. Det ökar markens vätskehållande förmåga och binder näringsämnen så att de inte lakas ur. Man kan alltså minska näringstillförseln, eftersom biokolet binder näringen i jorden och mindre försvinner. Processen blir klimatpositiv då mindre koldioxid släpps ut i atmosfären”.

Detta svarta guld kan kanske få min dahliaodling till oanade höjder i år för Dahlian gillar ju som vi alla vet både mycket näring och vätska.

Med hjälp av biokolen blir markens vätskehållande förmåga bättre och biokolet binder även näringsämnen i jorden. När man mixar upp jorden med biokol får man en bättre och mer porös struktur, med bra vattenhållning och livsutrymme för mikroberna. Dahliorna hålls gröna och friska längre vid torka. Biokolen gör även jorden svartare, vilket är bra för att få ett varmare klimat runt växterna när solen står på.

Jag lägger alltid lekakulor längst ner i krukorna då Dahlian vill står i väl dränerad jord sen mixar jag ny välgödslad planteringsjord med 1-2 delar biokol till ca 10 delar jord.

Är du sugen på att prova använda biokol du också? Då har jag ett litet erbjudande! Med koden Malin10 får du 10% rabatt på biokol (15 liter och 50 liter). Erbjudandet gäller t.o.m. 7 juni. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. 

Har lite att pyssla med idag.. När alla plantorna är i jorden gäller det bara att gödsla och vattna ordentligt och hoppas på en maffig färgglad blomsterprakt!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Det är inte fult..

2020-05-19 — Inspiration

Det skånska landskapet står i gyllene lågor just nu och jag älskar det! När jag kör längst de guldsprakande rapsfälten vevar jag alltid ner alla fönsterrutor på bilen för att få insupa den underbara söta doften som rapsen sprider.

Och det är ju inte bara rapsen som frodas just nu, det är även gult och fint på gräsmattorna inne i våra trädgårdar. Många sliter nu sina hår och försöker att bli kvitt maskrosorna som nu står i full prakt. Men både jag och bina gillar dom och istället för att försöka utrota maskrosorna så plockar jag nu så mycket maskrosor jag bara orkar och låter blommorna torka på ett stort i några dagar. Därefter är det bara att koka upp vatten och tillsätta de torkade maskrosorna till vattnet ca en tesked maskrosor är lagom till en kopp och sen låter jag dem dra i ungefär 10 minuter. Därefter är maskrosteet redo att avnjutas. Visste du att te på maskroste är bra för dig om du har matsmältningsbesvär och är även bra att tvätta irriterad hud med, till exempel akne. Jag ger mina tonårskillar bommullspads som jag doppat i maskroste och det funkar väldigt fint! Jag tar 1 näve färska blad och häller över ca 3 dl kokande vatten. Sen låter jag det dra i ca 5-10 minuter med ett lock över, för att sen sila och njuta av teet.

Sitter och bläddrar i Hilma af Klints vackra bok, älskar de våriga färgerna och är väldigt sugen att gå och se utställningen. Tills museet öppnar igen i Juni får jag nöja mig med att bläddra i boken…

Mina tulpaner står fortfarande ståtliga i trädgården och mallar sig. Snart kommer dom få ge plats åt mina förodlade dahlior som snart ska planteras ut. Hoppas på att frostnätterna är förbi nu, men väntar för säkerhets skull tills nästa vecka för att vara på den säkra sidan…

Det gäller nu att njuta för fullt av allt guld runt om kring oss. Gult, gult, gul är allt annat än fult…

6 kommentarer

 1. Lillemor

  Hej Malin! Örter och letar efter ditt örtte som du gjorde i trädgårdstider – det med daggkåpa. Men jag hittar det inte😢 Vad hade du för växter i detta teet?
  Tack påförhand❤️ & Tack för ett underbart program – älskar dina vänner idéer!
  Lillemor

 2. Doris

  Hej Malin,
  Både jag och min dotter är stora fan av Trädgårdstider. Snubblade in på din blogg och fastande, vilken underbar blogg, bra tips och fantastiska bilder, ser verkligen fram emot att läsa den 💖😀

 3. Anita Mjelland

  Hei!
  Jeg har plener fulle av maskroser, eller løvetann som vi kaller dem i Norge. Det hadde vært fint å bruke dem til noe, utover å glede seg over de fine, gule blomstene og det faktum av brunsnilene elsker å spise dem mer enn blomstene og grønnsakene i hagen.

  Men, jeg forstår ikke oppskriften til teen. I bloggposten står det to ulike. Hvilken stemmer? Eller henviser de til ulike deler av planten?
  1. ca en tesked maskrosor är lagom till en kopp och sen låter jag dem dra i ungefär 10 minuter. Därefter är maskrosteet redo att avnjutas.
  2. Jag tar 1 näve färska blad och häller över ca 3 dl kokande vatten. Sen låter jag det dra i ca 5-10 minuter med ett lock över, för att sen sila och njuta av teet.

  Til 2. Er det maskrosblader (de grønne) du her mener, eller er det kronbladene fra blomstene?

  Takk for vakker blogg og mye god inspirasjon.
  Hilsen fra Anita i Kragerø, Norge

 4. willy scott

  Hej Malin.
  Min fru fyller snart 70. Hon beundrade en blå skjorta som du hade på dig i Trädgårstider. Ser ut att vara Linne. Inte jeansskjortan. Jag misstänkte att det kunde vara NygårdsAnna men hittar inte den där. var har du köpt den är min enkla fråga??
  Hälsningar Willy Scott

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Syrénsocker

2020-05-14 — Mat och sött

När syrénen slår ut och bäddar in mitt villakvarter i söt blommig doft är jag som allra lyckligast. Detta är tiden på året som jag gillar bäst. Våren har kommit en bit på vägen, det är lite värme i luften och snart startar det där oändliga sommarlovet. Varje år då den slår ut tänker jag, oj, det var tidigt i år för jag minns tiden från barndomen som riktig sommar. Jag minns att jag brukade plocka en liten bukett och ge till min lågstadielärare Inga-Maj och hon ställde den på sin kateder i en liten plastkopp och där stod den och spred sin underbara doft under de sista dagarna innan det var dags att gå på sommarlov.

För att förlänga denna nostalgiska försmak till sommaren brukar jag passa på att göra ett fint syrénsocker som konserverar sommarlovs pirret långt in på hösten..

Jag använder mig av björksocker, skogens eget socker som också heter Xylitol. Det har mycket lägre Gi värde om man jämför med vanligt socker. Kroppen behöver inte heller insulin för att använda Xylitol. Och det bästa av allt är att det smakar och ser precis likadant ut som vanligt strösocker.

Att göra syrénsocker är väldigt enkelt och jättegott att använda till bakverk och fruktsallader. Det är superenkelt att svepa ihop, bara att plocka syrén blommor, låta dom ligga på en tidning en stund för att alla krypen ska ta sig ur blommorna. Plocka sen av de små blommorna, häll i en glasburk tillsammans med björksockret och varvar blommor och socker för att sen skaka om lite. 

Sockret gör att blommorna håller sig vackra länge, dom blir liksom konserverade. Min syrra kom hem med detta enorma fång så jag passar på att göra en stor sats, och hälla på små fina burkar, perfekt att ge bort som present.

7 kommentarer

 1. Camilla Adolfsson

  Malin! 😊
  Vilken underbart fin blogg du har! 💖
  Du är såå inspirerande 🌷

 2. Gerd Nord

  Hej,
  har en fråga angående en superfin, beige grovstickad tröja du hade på dig i förra veckans program. Kan man hitta beskrivning någonstans?
  Tog kontakt med TV:s kontaktsida men de kunde inte hjälpa mig
  Gerd Nord

 3. info@themalinpersson.com

  Hej Gerd!

  Jag har tyvärr ingen stickbeskrivning av den och jag har köpt den secondhand. Det är bara att ge sig ut och leta efter något liknande;) Kram

 4. info@themalinpersson.com

  Hej Camilla!
  Tusen tack för att du följer mig här inne;)

  Kram Malin

 5. Linda

  Hej Malin!
  Du har ett par SÅ snygga bruna boots i de senaste avsnitten, var är de ifrån?? Min svärmor söker med ljus och lykta och bad mig göra research 😉 mvh, Linda Turfors

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Det blir Hosta till middag

2020-05-11 — Trädgård

Jag har planterat en väldans massa Hostor eller (Funkior som dom också heter) runt om i min trädgård. Det finns jätte många olika sorter i olika färger och nyanser och jag tycker de är så vackra och fyller upp så fint i både perenn-rabatter och i krukor.

Hostorna är inte bara fina dom är även oförskämt goda, visste du det? Nu på vårkanten när dom tittar upp ska man passa på och skära av de första strutliknande små skotten.

Första gången jag åt Hosta var i Japan, jag trodde det var sparris jag åt och det är inte så konstigt att Hostan påminner lite i smaken om sparris då dom faktiskt är besläktade.

Mina lite äldre Hostor är ganska storvuxna och de skickar upp kraftiga skott nu på våren. Jag skördar skotten när de är mellan 10-15 cm höga genom skära av dem längst ner mot marken.

Jag tar bort bort de yttersta små bladen, som kan smaka bittert, och sen steker jag skotten i 3-5 minuter i en riktigt varm panna med olivolja och lite vitlök. Mina etablerade plantor tål att alla skotten skördas vid ett tillfälle per år, så det kan blir ganska stora skördar. Mina små, spröda skott fick toppa min sallad idag, verkligen super smarrigt!

10 kommentarer

 1. Siri

  Hej Malin, super inspirerande blogg!
  Såg veckans avsnitt av trädgårdstider idag då ni fick tillbaka hälso-provsvar. Dina hade blivit mycket bättre när det kommer till goda bakterier i tarmen.
  Du sa några grejer lite kort i programmet, men har du någonstans lite mer ingående vad du gjorde för förändring för att höja dina värden! Har nämligen samma problem 🙂
  Mvh Siri

 2. Linnea

  Hej! Undrar precis som Siri om tips så som kall potatis ang att förbättra sin tarmflora så som ki pratade om i senaste trädgårdstider! 🙂

 3. info@themalinpersson.com

  Hej Siri!
  Ja, det konstiga var just att mina värden av probiotika var väldigt låga och i vissa fall saknades.
  För att få upp sina värden gäller det att äta väldigt mycket fiber.
  Läkaren som gjorde min utredning gav mig rådet att äta mycket mer grönskaker. Att försöka äta gröna bananer och kall potatis som tydligen är bra på att mata prebiotikan.
  Även fiberhusk gav han mig som råd att inta varje dag.
  Efter ett par månader med dessa nya matvanor hade jag förbättrat mina värden betydligt mycket.
  Sen äter jag förstås syrade grönsaker och dicker kombucha dagligen för probiotika!
  Det gäller alltså att äta mer grönt och mer fiberrik mat helt enkelt!

 4. info@themalinpersson.com

  Hej Linnea!
  Ja, det konstiga var just att mina värden av probiotika var väldigt låga och i vissa fall saknades.
  För att få upp sina värden gäller det att äta väldigt mycket fiber.
  Läkaren som gjorde min utredning gav mig rådet att äta mycket mer grönskaker. Att försöka äta gröna bananer och kall potatis varje dag som tydligen är bra på att “mata” prebiotikan.
  Även fiberhusk gav han mig som råd att inta varje dag.
  Efter ett par månader med dessa nya matvanor hade jag förbättrat mina värden betydligt mycket.
  Sen äter jag förstås syrade grönsaker och dicker kombucha dagligen för probiotika!
  Det gäller alltså att äta mer grönt och mer fiberrik mat helt enkelt!

 5. info@themalinpersson.com

  Har du en etablerad planta så kommer skotten upp igen. Dom tål att skäras ner en gång per säsong;)
  Kram Malin

 6. info@themalinpersson.com

  Även jag mumsar på maskrosorna. Skulle kanska vara gott tillsammans med hostorna;)
  Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Tulpan vila

2020-05-03 — Trädgård

I höstas när jag tog upp alla mina dahlior som stått i mina vintunnor och kärl runt om i trädgården så passade jag på att peta ner lite tulpanlökar i tunnorna. Jag bäddade in tunnorna i höstlöv och glömde sen bort att jag planerat lökarna. Nu för ett par veckar sedan när jag städade i trädgården kom de upp som en fin liten överraskning!

Fler än jag som njuter…

Nu är tulpanerna som allra vackrast. Den rosa lite bulliga är en Foxtrot. De laxrosa överst är Salmon Prince.

Denna ståtliga vita skönheten är en WhiteTriumphator, visst är den fin?

Passar på att njuta lite extra av söndagslugnet då jag har jobbat praktiskt taget hela helgen. Det har varit förberedelser för Trädgårdstiders inspelning nästa vecka, jag har varit med på en livesändning på Italienska Rai 2 och i eftermiddag har jag en intervju för Plaza Magazine, livet som frilansare.. Det gäller att varva uppdragen med vila och återhämtning. Så nu tänker jag lägga mig här i solen omgiven av alla vackra tulpaner och plöja igenom Klimat asken -Stora förändringar i ett litet format. Låter precis lagom för mig denna söndag.

Hoppas ni har en fin söndag och att ni tar hand om varandra.

4 kommentarer

 1. Christer Hallgren

  Malin i tv ha du inte förstått att hammaren har ett skaft som än håller i längst bak

 2. Fanny Ståhl

  Så vackert! Vi flyttade in i ett nytt hus i julas så hann aldrig sätta några lökar, men planerar att göra det i höst. Blir ju så fint sen på våren.

 3. info@themalinpersson.com

  Väldigt fin present att se fram emot på våren.
  Det gäller bara att se till att får ner lökara i märken på hösten;)
  Lycka till!
  Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


väcker liv i vintertrötta krukväxter

2020-04-22 — Växter och grönt

Visst är många av krukväxterna lite trötta och hängiga nu efter en lång och mörk vinter. Vissa har lite vissna blad och gemensamt för dom alla är att dom nu längtar efter mer ljus och mer vatten. Nu i mitten av april är det perfekt att ge alla inomhusväxter lite extra kärlek och omtanke, för att få dom att trivas och frodas under resten av året.

Nu på vårkanten försöker jag byta platser på vissa krukor som kanske inte fått fullt så mycket ljus under vintern. Jag tar in dom i duschen och sköljer av allt dam som dom samlat på sig och nu börjar jag att vattna dom lite oftare och ger även gödning varannan vecka. Under vintern ger jag dom gödning bara en gång i månaden. Jag passar också på att plantera om växterna. Vissa har visst fått det lite väl trångt om fötterna.

Kolla in detta praktexemplar av Svärmorstunga. Denna växt sägs vara praktiskt taget omöjligt att ta död på (förutom om du dränker den i allt för mycket vatten). Den ska i eftermiddag få en ny större kruka med ny jord, det kommer att göra susen!

Tänker också klippa ner vissa av mina plantor som blivit lite väl långa och rangliga på så sätt får man en tätare och snyggare växt. När man klipper den så sätter den även igång med att utveckla nya skott och då passar jag på att ta sticklingar, perfekt sätt att föröka sina växter på och ett billigt sätt att göra alla rum grönare och skönare!

7 kommentarer

 1. Alexandra

  Hej Malin!! Älskar ditt hus och allt du gör.
  När du får tid så skulle jag behöva ett litet tips.
  Våra palmer här hemma är sååå trötta…uttorkade blad och har tappat lite styrka.
  Vi har dom i vårt sovrum som har söderläge, därmed varmt och ljust. Tänkte att dom skulle trivas där, stämmer det?

  Tack på förhand!

  Mvh Alex

 2. Lasse Lindell

  Hej!
  Snygg blogg men jag vill skriva till Dig om Trädgårdstider. Jag vill ge Dig stort beröm för Din insats.
  Din stora kreativa förmåga är imponerande. Ingen uppgift är för svår för Dig att utföra och Du hittar eleganta lösningar och gör alla typer av jobb som Du inte gjort annat än jobbat med dem. Beundransvärt.
  Hoppas att Din hälsa är god. Du är lite väl blek i ansiktet även om det strålar om Dig.

 3. Eva

  Tack för din mysiga blogg och din medverkan i Trädgårdsdrömmar! Du är alltid så fint klädd och ser så fräsch ut. Undrar om dina boots, de med halvhöga skaft du hade för några avsnitt sedan, ser ut som Frey boots, var har du köpt dom? Även de du hade i sista avsnittet, var hittar jag?
  Tack för att du tar dig tid att svara! Önskar dig en trevlig helg!

 4. info@themalinpersson.com

  Hej Eva!

  Så kul att du gillar programmet;)
  Stövlarna som är lite åt cowboy hållet har jag köp hos Redwing och de mörka kängorna kommer från DrMartens.

  Kram Malin

 5. info@themalinpersson.com

  Hej Lasse!

  Tack för din kommentar, den värmer.
  Ska se till att få lite mer sol om nosen;)

  Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Örtsalt på ramslök och nässla

2020-04-17 — Rawfood

När jag kom hem här om dagen hängde det en stor påse med Ramslök på ytterdörren. Det var min kära mamma och pappa som varit ute och plockat och svängt förbi mig och lämnat en del av skörden. Det hade varit så mycket mysigare om vi hade kunnat plocka den tillsammans hela familjen så klart men, men läget är som det är just nu…

Jag gjorde en liten burk stark pesto som jag hittade recept på hos Didonna och resten av Ramslöken torkade jag i torkugnen för att sen mala ner till ett grönt örtsalt.

Jag mixade den torra ramslöken med finkornigt salt, när detta sen var väl mixat rörde jag i flingsalt och smulade i lite torkade nässlor.

Till lunch blev det en stekt skiva rågbröd på gjutjärnet med nygjord hummus och toppade sen mackan med en massa goda tomater.

Ringlade över lite olivolja och strödde sen mycket Ramslökssalt över. Så himla gott!

Nu har jag ramslökssalt så att det räcker ett bra tag framöver, tack mamma och pappa för att ni tänkte på mig!

2 kommentarer

 1. Jessica

  Hej Malin,
  Du har en väldigt inspirerande och givande blogg.
  🙂 Såg nu dessutom dina helt underbara och superfina krus på översta bilden i inlägget och måste bara fråga vart du hittat/köpt dessa?
  Tack på förhand!
  Mvh Jessica

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


I full blom

Malin Persson

Mitt hem har alltid varit viktigt för mig. Det är här jag samlar kraft, kommer på nya idéer till projekt och känner mig som allra lyckligast. Det har varit en väldigt jobbig tid för mig den senaste tiden, som för så många andra som kämpar mot virus, motgångar och befinner sig i komplicerade relationer. Det är nu när allt känns extra kämpigt som saker och ting ofta ställs till sin spets och i detta har jag hittat styrkan som jag har famlat efter i så många år. Styrkan i att våga säga i från och dra linjen “hit men inte längre”.

För mig blir det ofta svårt att dela, inspirera och blogga på som vanligt när allt runt om svajar som allra mest. Så ni får ha lite överseende med att det kan dröja mellan inläggen här på bloggen. Energin måste räcka till så mycket annat för att få livet att fungera med tre barn. Men just nu finns det ju så mycket vackert runt oss i naturen när vintern äntligen börjar släppa sina klor om våren. Det är i det lilla lyckan finns och just nu är den total när min Prakt Magnolia äntligen blommar!

Här ute under magnolian har vi firat vår påsk, ätit choklad ägg och Pavlova med citron crème. Det var fint även om halva familjen bara kunde delta via FaceTime.

Och jag har nog aldrig varit så lycklig över att sopa terassen som dessa dagar. Rosa doftande magnolia blad, en sån lyx…

Hoppas att ni mår bra, att ni tar hand om er och nära och kära och att ni fortsätter att kika in här till mig då och då! Kram på er.

4 kommentarer

 1. Eija

  Fina Malin❤️
  Ja, det är en tuff och turbulent tid för många av oss just nu. Stor styrkekram

 2. Sofia

  Hej Malin! Jag har en fråga. Du och John gjorde ju en te-rabatt I ett avsnitt av trädgårdstider som jag blev väldigt sugen på. Men vilka växter planterade ni förutom de vanligaste (kamomill, mynta och cironmeliss)? En liten lista hade varit toppen!

 3. Mia

  Hej The Malin Persson,

  Livet går upp och ner och det är bara att hänga med. Skönt att du har hemmet som oas. Ta dig tid. Hämta kraft. Vi finns där när det är dags.

  Tack för Trädgårdstider -fantastiskt inspirerande.

 4. Anneli B

  Shalom, Malin ♥️

  Ett tips/ ”rekommendation” – om Du håller på med yoga – överväg att sluta med det. Det är inte bra, i längden ( fastän alla tror det ).

  Aronitiska Välsignelsen
  / Anneli
  🙏

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


Påsk kombucha

2020-03-30 — Rawfood

Kombuchabryggeriet är i gång här hemma. Tappade i går upp 5 flaskor med perfekt sötma och syrlighets balans. Den förra satsen lät jag fermentera lite för länge så dom blev väldigt torra. Jag själv gillar när kombuchan är riktigt torr men hälften av nöjet med att brygga den är ju att den även uppskattas av dom man bjuder den på!

Kolla in denna fina nya lilla scobyn, symbiotic culture of bacteria and yeast. En perfekt liten baby som jag kommer att använda till nästa sats. Jag lägger henne i en burk med ett par dl kombucha och en matsked socker så håller hon sig nöjd i kylen upp till en månad.

Denna satsen smaksätter jag med en massa ingefära och gurkmeja. Älskar smaken av ingefära och gurkmejan är inte bara super nyttig, den ger även en vacker färg, perfekt så här till påsk!

Laborerade fram en härlig påskdrink som jag gjorde på hemgjord kombucha, en skvätt ingefärashot och nypressad apelsinjuice, serverar den i en champagnekopp med mycket is. Festligare och nyttigare påskdrink får man leta länge efter! Husligheter har lanserat #hemmapåsk så denna drink får bli mitt bidrag, för visst kommer vi att stanna hemma i påsk!

Vill ni lära er hur man brygger sin egen kombucha så kan du läsa detta inlägget där min syrra som är queen of kombucha delar sina bästa tips.

I veckan kommer jag att prova att brygga en sats på grönt te nästa batch, allt för att maxa antioxidant intaget! Återkommer med en utvärdering svart versus grönt te inom kort. Ha det fint nu och ta hand om er.

9 kommentarer

 1. Marita

  Vill bara titta in här och säga att årets Trädgårdstider är den bästa hittills. <3
  Som att få en liten uppmuntrande present nu i dessa dystra tider.
  Spelar ni in nu till nästa år?

 2. Eija

  Tack för inspiration! Har beställt en scoby 🙂
  Ser på Trädgårdstider och undrar vad du har för nagellack? Det är så fint 🙂

 3. Anna Rosenholm

  Hej Malin,

  Ville bara säga att Trädgårdstider är så himla bra och inspirerande. Måste även fråga var den fina blå jackan du hade på dig kommer ifrån? Har letat precis efter en sån.

 4. info@themalinpersson.com

  Hej Anna!

  Vad kul att du gillar den nya säsongen. Tror minsann att det är den bästa hittills!
  Den blåa jackan kommer från Vétra, älskar den;)

 5. info@themalinpersson.com

  Hej!

  Jag använder bara olika nyanser av rött!
  Jag är osäker på om det är Chanel Le Vernis Longue Nagellack – Arancio Vibrante som jag hade i sista programmet.
  Lycka till med Kombuchan;)

 6. info@themalinpersson.com

  Hej Marita!

  Tack för det;)
  Ja, vi börjar att spela in till nästa säsong i morgon. Känns lite nervöst faktiskt;)
  Kram

 7. Helen Stenman

  Hej och jag undrar om du har stickbeskrivning på din orange snygga kofta?
  Trädgårdstider det bästa programmet i tv
  Mvh Helen

 8. info@themalinpersson.com

  Hej! Tyvärr har jag inte det.
  Koftan är köpt på Other Stories förra åtet!

  Kram Malin

 9. Jennie Forsberg

  Var är flaskorna inköpta någonstans som du använde i programmet?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.