Midsommar på en tallrik

Jag svepte ihop det sommrigaste mellanmålet jag kunde komma på. En midsommar inspirerad fruktsallad som inte gick av för hackor. Svenska jordgubbar, vattenmelon, finhackad mynta, en skvätt lime, mitt hemgjorda syrensocker och sist men inte minst sprinklade, sagolikt doftande rosenblad från trädgården.

Att jag sen serverade fruktsalladen på de vackraste tallrikarna jag sett på länge höjde det hela till skyarna, serien “Poppy” pryds av vallmoblommans alla levnadsstadier.
Rosenblad, vallmo och jordgubbar på samma bild, blir väl inte härligare än såhär tänker jag!

Jag vill önskar er en riktigt glad midsommar, hoppas att solen kommer att skina över er och att ni tar hand om varandra. Glöm inte att plocka 7 olika sorters blommor att stoppa under huvudkudden… Kram

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.